Kletstheater

Het Kletstheater stond de afgelopen tijd diverse keren in de belangstelling. Presentaties en workshops door het land zorgden voor naamsbekendheid en waardering onder scholen en onderwijsinstanties.

Nationale Onderwijsprijs Limburg 2009 - 2011

In elke provinciehoofdstad is in de periode oktober 2010 - februari 2011 een spannende finale met provinciale prijswinnaars in de categorieĆ«n primair en voortgezet onderwijs. Meer informatie over deze Onderwijsprijs »

De gedeputeerde voor onderwijs, Odile Wolfs (PvdA), reikt woensdag 26 januari de 1e prijs uit aan het Kletstheater in Limburg!

Bekijk het juryrapport van de Onderwijsprijs Limburg 2009 - 2011 »

Conferentie Scholen voor morgen 2010

De vierde conferentie over de Kwaliteitsagenda PO, georganiseerd door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en de PO-Raad, was snel volgeboekt. Bijna 600 leerkrachten, schoolleiders, intern begeleiders, taal- en rekencoƶrdinatoren in het primair onderwijs bezochten de conferentie in Amsterdam.

Het Kletstheater werd aan de hand van een flitsende Pecha Kucha presentatie gepresenteerd.

Slotconferentie taalbeleid 2010

Tijdens de slotconferentie Pilots Taalbeleid Onderwijsachterstanden in Utrecht werden 11 praktijkpresentaties gepresenteerd, waaronder het Kletstheater. In totaal namen 350 scholen deel, verspreid over heel Nederland, aan het Taal Pilots project.

In de krant

Weekblad de Trompetter 2-02-11
Bekijk het artikel »

Dagblad de Limburger 21-01-11
Bekijk het artikel »

Dagblad de Limburger 14-01-11
Bekijk het artikel »